AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organı görmek

Kahve falında erkek organı görmek

Kahve falında erkek organı görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, üzüleceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, iyi huylar edineceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında erkek organı gördüyseniz:

  • Hediyeler, ödenen borçlar veya elinize geçen parlara söz konusu olabilir.

Kahve falında erkek organı görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında kadının erkeklik organı olduğunu görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işarettir.

Kahve falında erkek organını öpmek yakında işlerinin aksayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının erkeklik organı görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına yorulur.

Kahve falında kıllı erkek organı görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin erkeklik organını görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin organını görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeklik organını kesmek sevindirici şeyler duymaya, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir