AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin şeyini ellemek

Kahve falında erkeğin şeyini ellemek

Kahve falında erkeğin şeyini ellemek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin şeyini ellemek gördüyseniz:

  • Sizi şüpheye düşüren ya da rahatsız eden konularda çok yakında rahatlama söz konusu olabilir.

Kahve falında erkeğin şeyini ellemek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin organını ellemek kazancının bereketleneceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeği ellemek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında erkek organı ellemek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında erkek organını ellemek çok zor zamanlar yaşayacağına, günlerinin güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında erkek bebek şeyi görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına işaret eder.

Kahve falında erkek şeyi görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin şeyini görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir