AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın organı ellemek

Kahve falında kadın organı ellemek

Kahve falında kadın organı ellemek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, heveslerin söneceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın organı ellemek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasındasınız.

Kahve falında kadın organı ellemek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında erkek organı ellemek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma alamet etmektedir.

Kahve falında erkek organını ellemek yaşanan sorunların sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin organını ellemek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine delalettir.

Kahve falında bir kadını ellemek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına işarettir.

Kahve falında kadına ellemek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, beklenilen takdiri alacağına delalettir.

Kahve falında kadın göğsüne ellemek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir