AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organı ellemek

Kahve falında erkek organı ellemek

Kahve falında erkek organı ellemek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine, kazancın devamlı olacağına, hayatın tadına varacağına, aile içinde de bereketin artacağına, isabetli adımlar atılacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, mekân değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek organı ellemek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde bazı gerginlikler yaşamanız mümkündür.

Kahve falında erkeğin organını ellemek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında erkek organını ellemek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında erkek organı ellemek imkânlarının azalacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına işarettir.

Kahve falında kadın organı ellemek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeği ellemek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, evlatlarından memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin şeyini ellemek çok iyi mevkilere geleceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek ve kadın organı görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadında erkek organı görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir