AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının erkek organı görmek

Kahve falında başkasının erkek organı görmek

Kahve falında başkasının erkek organı görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının erkek organı gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermek için biraz daha beklemelisiniz.

Kahve falında erkek organı görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında erkek organını görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kızda erkek organı görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına delalettir.

Kahve falında eşinin erkeklik organı görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kocasının erkeklik organını görmek atılan adımların boşa gideceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkek organı görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek cinsi organı görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kadını erkek organıyla görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir