AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin eline dokunmak

Kahve falında bir erkeğin eline dokunmak

Kahve falında bir erkeğin eline dokunmak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, sağlığının bozulacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin eline dokunmak gördüyseniz:

  • İlham veren fikirleriniz harika sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Kahve falında erkek eline dokunmak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin eline dokunmak kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında eline dokunmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin eline dokunmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine işaret eder.

Kahve falında el ele dokunmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birinin eline dokunmak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, onların mutlu haberlerini alacağına rivayet eder.

Kahve falında ele dokunmak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalettir.

Kahve falında soğuk ele dokunmak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir