AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin dokunduğunu görmek

Kahve falında bir erkeğin dokunduğunu görmek

Kahve falında bir erkeğin dokunduğunu görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin dokunduğunu gördüyseniz:

  • Çok hoşunuza gidecek olan bir zafer kazanmanız olasıdır.

Kahve falında sevdiğin erkeğe dokunmak kendisini çok iyi hissedeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek organına dokunmak yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında erkeğe dokunmak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeklik organına dokunmak dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin eline dokunmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğe dokunmak ekmeğinin artacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin dokunduğunu görmek sıkıntıların artacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne dokunmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir