AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın erkeklik organını görmek

Kahve falında babanın erkeklik organını görmek

Kahve falında babanın erkeklik organını görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın erkeklik organını gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Kahve falında babanın erkeklik organını görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında baba organı görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının organını görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın organını görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadını erkek organıyla görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek organı hissetmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek organına sahip olmak sevindirici haberler alınacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek organını tutmak aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir