AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının erkek organı görmek

Kahve falında kadının erkek organı görmek

Kahve falında kadının erkek organı görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, kafasının da rahat edeceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının erkek organı gördüyseniz:

  • Bazı hareketleriniz size ait olmayan sorumlulukları üstlenmenize neden olabilir ya da otorite rolüne soyunmanız nedeniyle bazı alanlarda önünüze engeller çıkartmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kadının erkek organı görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, hastalıklarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek ve kadın organı görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kadının erkek organının olduğunu görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, malının artmasına, bereketlenmesine inanılır.

Kahve falında kadını erkek organlı görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına delalettir.

Kahve falında bir kadında erkeklik organı görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kadının erkeklik organı görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın erkek organı görmek acı veren durumların vuku bulacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında kadının erkek organı olduğunu görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir