AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kardeşinin organını görmek

Kahve falında erkek kardeşinin organını görmek

Kahve falında erkek kardeşinin organını görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, manevi olarak da yıpranacağına, rahat edileceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında erkek kardeşinin organını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara veya ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmeniz ya da çalışmanız daha iyi sonuçlar ortaya konmasını sağlayabilir.

Kahve falında erkek kardeşinin organını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında kadını erkek organlı görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek organı öpmek nimetin ve kazancın artacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında erkeklik organını yalamak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kızı erkek organıyla görmek mutluluk dolu haberler alacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin organını tutmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında erkek organı kopmuş görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük erkek organı görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir