AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek tenasül organı görmek

Kahve falında erkek tenasül organı görmek

Kahve falında erkek tenasül organı görmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek tenasül organı gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, işlerinize karışılmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında erkek tenasül organı görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tenasül organı görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek tenasül uzvu görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının tenasül uzvunu görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kadının tenasül uzvunu görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hayır vereceğine tabir olunur.

Kahve falında tenasül uzvunun uzadığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tenasül uzvu yalamak gönlünün rahata ereceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir