AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızda erkeklik organı görmek

Kahve falında kızda erkeklik organı görmek

Kahve falında kızda erkeklik organı görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, hayra ve esenliğe, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızda erkeklik organı gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde çılgınca tavırlar geliştirebilir ya da ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında kızda erkek organı görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızda erkek organı görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kızda erkeklik organı görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, şöhret ve itibar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebek organı görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine alamet eder.

Kahve falında erkek organı ellemek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna inanılır.

Kahve falında erkek organı okşamak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğin organını görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadında erkeklik organı görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir