AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek cinsi organ görmek

Kahve falında erkek cinsi organ görmek

Kahve falında erkek cinsi organ görmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yol kat edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sevindirici haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek cinsi organ gördüyseniz:

  • Bir çevre değişikliği olabilir.

Kahve falında erkek cinsi organı görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında erkek cinsi organ görmek doğru haber almaya, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karşı cinsin organını görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında erkekle cinsi münasebet görmek eğleneceğine, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkekle cinsi münasebette bulunmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına yorulur.

Kahve falında başkasının cinsi münasebetini görmek fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında hayvanla cinsi münasebet görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi cinsinden birini öpmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir