AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanda erkek organı görmek

Kahve falında bir bayanda erkek organı görmek

Kahve falında bir bayanda erkek organı görmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, eksiklerinin farkına varacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, geleceğin güzel olacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir bayanda erkek organı gördüyseniz:

  • Bazı konuların bir kenara itilmesi problemleri büyütebilir.

Kahve falında bayanda erkek organı görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir bayanda erkek organı görmek kariyer edineceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında bayan organı görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında bayan üreme organı görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan organını görmek iç huzurunun yerinde olacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının erkeklik organı olduğunu görmek üzüleceğine ve kırılacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek organı tutmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek organı kopmuş görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir