AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek memesi emmek

Kahve falında erkek memesi emmek

Kahve falında erkek memesi emmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine yorulur.

Kahve falında erkek memesi emmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız size istediğiniz alanlarda doğru kararlar almanızda yardımcı olabilirler.

Kahve falında erkek memesi emmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin memesini emmek rahata ve huzura kavuşacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin memesinden süt emmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi memesini emmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında kızın memesini emmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında karısının memesini emmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin memesini emmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının memesini emmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir