AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının memesini emmek

Kahve falında kadının memesini emmek

Kahve falında kadının memesini emmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının memesini emmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı veya teknolojik iletişim araçlarını faal şekilde kullanarak daha olumlu iş birlikleri ya da ilişkiler kurmanızı, olumlu etki bırakmanızı sağlayacak adımlar atabilir, özgüveninizi arttırabilirsiniz.

Kahve falında kadının memesini emmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, tamamen içine kapanacağına alamet eder.

Kahve falında kadın memesi emmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kadın memesini emmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine inanılır.

Kahve falında bir kadının memesini emmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memeden emmek fesatlıklar içinde kalınacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi memesini emdiğini görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir