AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin memesini emmek

Kahve falında erkeğin memesini emmek

Kahve falında erkeğin memesini emmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin memesini emmek gördüyseniz:

  • Beli anlaşmalarınızın, evraklarınızın veya askıda kalmış konuların üzerinden dikkatle geçmeden ani girişimlerde bulunmamalı, ani değişikliklerden kaçınmalısınız.

Kahve falında erkek memesi emmek lüks içinde olacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin memesini emmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi memesini emmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında birinin memesini emmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne memesi emmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına inanılır.

Kahve falında bir kadının memesini emmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin memesini emmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına yorulur.

Kahve falında başkasının memesini emmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir