AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kiyafet görmek

Kahve falında erkek kiyafet görmek

Kahve falında erkek kiyafet görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında erkek kiyafet gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni bir sorun almamaya özen gösterin.

Kahve falında erkek kiyafet görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında kavrulmus kiyma görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sadaka ya da zekat vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ili kiye girmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine delalet eder.

Kahve falında kişneyen at görmek uzun yıllar yaşayacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kocayi kiskanmak inancını bir kenara atacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at kişnemesi görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini baska kizla görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir