AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini baska kizla görmek

Kahve falında sevgilini baska kizla görmek

Kahve falında sevgilini baska kizla görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini baska kizla gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri iyi tanımanız gerekiyor.

Kahve falında sevgilini baska kizla görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında evladina kizmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında at kişnemesi duymak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ses kisilmasi görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında is kiyafeti görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bir kizim hamile görmek çok büyük ses getireceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocayi kiskanmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kalbini kıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kişneyen at görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir