AnaSayfa / Genel / Kahve falında at kişnemesi görmek

Kahve falında at kişnemesi görmek

Kahve falında at kişnemesi görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında at kişnemesi gördüyseniz:

  • Amacı sizi etkilemek olan kişiler için çok fazla şey yapmamanızda veya gereğinden fazla verici olmamanızda fayda var.

Kahve falında at kişnemesi duymak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında at kişnemesi görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kişneyen at görmek rakiplerini geride bırakacağına, büyük sorunların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kiza hamile kalmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, evliliğinde mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında evladina kizmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında iki kisinin arasinda kalmak bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, aylık gelirinin artacağına delalet eder.

Kahve falında kocayi kiskanmak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, borçlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavrulmus kiyma görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir