AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişneyen at görmek

Kahve falında kişneyen at görmek

Kahve falında kişneyen at görmek istediği herşeye kavuşacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, huzur dolu günler geçireceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kişneyen at gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları olan kişiler ilginizi çekebilir.

Kahve falında kişneyen at görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında at kişnemesi görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında at kişnemesi duymak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına yorulur.

Kahve falında kiza hamile kalmak işlerinin hemen hallolacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine işaret eder.

Kahve falında kisir yaptiğini görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet eder.

Kahve falında iki kisinin arasinda kalmak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evladina kizmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına inanılır.

Kahve falında kocayi kiskanmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir