AnaSayfa / Genel / Kahve falında ili kiye girmek

Kahve falında ili kiye girmek

Kahve falında ili kiye girmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ili kiye girmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında ili kiye girmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında evladina kizmak ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında kişneyen at görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına inanılır.

Kahve falında at kişnemesi duymak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilini baska kizla görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kisileri görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak her daim temkinli olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında evlenecek kisiyi görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir