AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek keklik yakalamak

Kahve falında erkek keklik yakalamak

Kahve falında erkek keklik yakalamak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, işlerinin karışacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, onların güvenini sarsacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında erkek keklik yakalamak gördüyseniz:

  • Anlaşmalar sonuçlanabilir, evraklar imzalanabilir ya da yeni fikirler için yatırımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında erkek keklik yakalamak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı keklik yakalamak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında keklik yavrusu yakalamak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına delalet eder.

Kahve falında keklik yakalamak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, özgüveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişi keklik yakalamak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek keklik görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine inanılır.

Kahve falında keklik tutmak giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işaret eder.

Kahve falında keklik ölüsü görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir