AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik tutmak

Kahve falında keklik tutmak

Kahve falında keklik tutmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, bahtının açık olacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında keklik tutmak gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize gelebilir.

Kahve falında keklik tutmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişi keklik yakalamak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keklik eti yemek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keklik vurduğunu görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, iyi halin geleceğine alamet eder.

Kahve falında keklik kafesi görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keklik yavrusu görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine yorulur.

Kahve falında güzel keklik görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keklik yumurtası görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir