AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek keklik görmek

Kahve falında erkek keklik görmek

Kahve falında erkek keklik görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, şansızlığın kırılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, işlerinin rast gideceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine işarettir.

Kahve falında erkek keklik gördüyseniz:

  • Herkesi mutlu etme çabası gereksiz işler yüzünden limitlerinizin zorlanması anlamına gelebilir.

Kahve falında erkek keklik görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine inanılır.

Kahve falında erkek keklik yakalamak umutlarının kendisine hayır getireceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keklik yumurta görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında keklik kafesi görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, şansının bahtının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında keklik yemek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında konuşan keklik görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keklik yavrusu yakalamak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş keklik görmek verdiği emeklerin heba olacağına, dertleşerek moral bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir