AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik ölüsü görmek

Kahve falında keklik ölüsü görmek

Kahve falında keklik ölüsü görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına inanılır.

Kahve falında keklik ölüsü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkileriniz ilişkilerinizi geliştirmenize yardımı dokunabilecek fırsatlar yakalamalısınız.

Kahve falında ölü keklik görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keklik ölüsü görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında keklik sürüsü görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında keklik avlamak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında keklik kesmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında keklik eti yemek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine yorulur.

Kahve falında keklik satın almak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında keklik palaz görmek tartışmaların sona ereceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir