AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi keklik yakalamak

Kahve falında dişi keklik yakalamak

Kahve falında dişi keklik yakalamak sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine yorulur.

Kahve falında dişi keklik yakalamak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmanız, karşıt fikirlerle karşılaşmanız ya da işlerinize karışılması anlamına gelebilir.

Kahve falında dişi keklik yakalamak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında keklik yavrusu yakalamak başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek keklik yakalamak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında keklik yakalamak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine inanılır.

Kahve falında canlı keklik yakalamak yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında dişi keklik görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında keklik kesmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında keklik avlamak parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir