AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik yavrusu yakalamak

Kahve falında keklik yavrusu yakalamak

Kahve falında keklik yavrusu yakalamak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında keklik yavrusu yakalamak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin kısa sürede karşılığını göreceksiniz.

Kahve falında keklik yavrusu yakalamak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına yorulur.

Kahve falında keklik yakalamak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına inanılır.

Kahve falında erkek keklik yakalamak düşmanlar ile mücadele edeceğine, güçten düşeceğine delalettir.

Kahve falında canlı keklik yakalamak hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişi keklik yakalamak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında keklik ve yavrularını görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keklik yavrusu görmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yavru keklik görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir