AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik yakalamak

Kahve falında keklik yakalamak

Kahve falında keklik yakalamak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında keklik yakalamak gördüyseniz:

  • Hesaplarınızı detaylandırın.

Kahve falında dişi keklik yakalamak yeni çalışmalar ortaya konacağına, yeni siparişler alacağına delalettir.

Kahve falında canlı keklik yakalamak onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek keklik yakalamak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik yavrusu yakalamak evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keklik yakalamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel keklik görmek zararın telafi edileceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine işaret eder.

Kahve falında keklik öldürmek düze çıkacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında keklik avladığını görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir