AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı keklik yakalamak

Kahve falında canlı keklik yakalamak

Kahve falında canlı keklik yakalamak sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, aile saadetinin de artacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı keklik yakalamak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek yeni başlangıçlar yapabilir ya da eski konuları mükemmeleştirebilirsiniz.

Kahve falında canlı keklik yakalamak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında dişi keklik yakalamak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında keklik yavrusu yakalamak hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulur.

Kahve falında keklik yakalamak yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek keklik yakalamak manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına delalet eder.

Kahve falında keklik avladığını görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında keklik yumurta görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keklik görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir