AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest suyu dökmek

Kahve falında abdest suyu dökmek

Kahve falında abdest suyu dökmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abdest suyu dökmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlere açıksınız.

Kahve falında abdest alana su dökmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında başkasına abdest suyu dökmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest alan birine su dökmek onun yolundan ayrılmayacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işarettir.

Kahve falında abdest suyu dökmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine abdest suyu dökmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlara su dökmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında turşu suyu dökmek kar elde edileceğine, lüksüne de lüks katacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine meyve suyu dökmek sosyal konumunun değişeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir