AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alan birine su dökmek

Kahve falında abdest alan birine su dökmek

Kahve falında abdest alan birine su dökmek işinin başına geçeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, maddi güç sahibi olacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında abdest alan birine su dökmek gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında abdest alana su dökmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında abdest alan birine su dökmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına abdest suyu dökmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında birine abdest suyu dökmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına inanılır.

Kahve falında abdest suyu dökmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında abdest alan kişiler görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdest alan birilerini görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alan birini görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir