AnaSayfa / Genel / Kahve falında turşu suyu dökmek

Kahve falında turşu suyu dökmek

Kahve falında turşu suyu dökmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, çok başarılı işlere adım atacağına işarettir.

Kahve falında turşu suyu dökmek gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi sizi karışık düşüncelere ya da ilişkilere itebilir.

Kahve falında turşu suyu dökmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine alamet eder.

Kahve falında turşuyu dökmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turşu dökmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında turşu suyu görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında turşu suyu istemek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine delalet eder.

Kahve falında turşu suyu içmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, çalıştığı yerde amir olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine sıcak su dökmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Kahve falında kafasına su dökmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, yükünün azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir