AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine abdest suyu dökmek

Kahve falında birine abdest suyu dökmek

Kahve falında birine abdest suyu dökmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, neşesini kaçıracağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine abdest suyu dökmek gördüyseniz:

  • Sırlar özel veya iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında abdest alana su dökmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine inanılır.

Kahve falında birine abdest suyu dökmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, iyi geçiminin devam edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasına abdest suyu dökmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında abdest alan birine su dökmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdest suyu dökmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, üzüntülerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başından aşağı su dökmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine inanılır.

Kahve falında yatağa su dökmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete çamaşır suyu dökmek çalışmalarının yarıda kalacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir