AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine meyve suyu dökmek

Kahve falında üzerine meyve suyu dökmek

Kahve falında üzerine meyve suyu dökmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında üzerine meyve suyu dökmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında üzerine meyve suyu dökmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, makbul olan şeylere yorulur.

Kahve falında cenazeye su dökmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında vücuda su dökmek birçok ortaklık kurulacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına inanılır.

Kahve falında leğenle su dökmek sıkıntıların artacağına, eline haram para geçeceğine delalettir.

Kahve falında sürahiden su dökmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine delalettir.

Kahve falında köpüklü su dökmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yere temiz su dökmek hayallerin gerçekleştirileceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir