AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına abdest suyu dökmek

Kahve falında başkasına abdest suyu dökmek

Kahve falında başkasına abdest suyu dökmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına abdest suyu dökmek gördüyseniz:

  • Her şey yapılabilir şeklindeki olumlu yaklaşımlarınız, kötümser kişilerin cesaretlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında abdest alan birine su dökmek kolaylığa kavuşacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine abdest suyu dökmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında abdest suyu dökmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, şansızlığın kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına abdest suyu dökmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında abdest alana su dökmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalettir.

Kahve falında tuvalete sıcak su dökmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, ailesinin de büyük olacağına yorulur.

Kahve falında birinin ayağına su dökmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, başarılarının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baştan aşağı su dökmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir