AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlara su dökmek

Kahve falında mezarlara su dökmek

Kahve falında mezarlara su dökmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlara su dökmek gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, özel yaşamınızı veya ruhsal durumunuzu ilgilendiren başlıklarda tıkanan veya oldukça karmaşık hale gelen bazı konularda aklınıza parlak fikirler gelebilir.

Kahve falında mezara su dökmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, imkânlarını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlığa su dökmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına delalettir.

Kahve falında mezarlıklara su dökmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta su dökmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine yorulur.

Kahve falında mezar su dökmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine delalet eder.

Kahve falında kendi mezarına su dökmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına işarettir.

Kahve falında mezarlara su dökmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir