AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek erkeğe dudaktan öpüşmek

Kahve falında erkek erkeğe dudaktan öpüşmek

Kahve falında erkek erkeğe dudaktan öpüşmek hem de para kaybettireceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek erkeğe dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça dile getirmek isteyebileceğiniz zamanlardasınız.

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeği dudağından öpmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkekle dudaktan öpüşmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpülmek hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, umutlarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek mutluluk ve huzur bulacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir