AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri saklayan kişiler, endişelerinizi paylaşmanız veya sorular sormanız noktasında kritik önem taşıyor olabilir.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu dudaktan öpmek ev sahibi olunacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin dudağından öpmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin dudağından öpmek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeği dudağından öpmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir