AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpülmek

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpülmek

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpülmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpülmek gördüyseniz:

  • Size yapmak istemediğiniz şeyler yaptırmaya ya da bazı konularda yükler bindirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpülmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kadın tarafından dudaktan öpülmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından dudaktan öpülmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine yorulur.

Kahve falında erkek dudağı görmek dara düşeceğine, anne duasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkekle dudaktan öpmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek erkeğe dudaktan öpüşmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet eder.

Kahve falında bi erkeğin dudağından öpmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir