AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk ele dokunmak

Kahve falında soğuk ele dokunmak

Kahve falında soğuk ele dokunmak toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, işlerinden de geri kalacağına, işlerin açılacağına, rahatının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında soğuk ele dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı olayları zorlama niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında soğuk ele dokunmak yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ellerini soğuk görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellerinin soğuk olduğunu görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında soğuk bir el tutmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinin soğuk olduğunu görmek elinin dara düşmeyeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında soğuk el görmek malını ve parasını sağlama alacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında soğuk el tutmak kazancının her gün daha fazla artacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ele dokunmak zenginliğe sahip olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir