AnaSayfa / Genel / Kahve falında ele dokunmak

Kahve falında ele dokunmak

Kahve falında ele dokunmak hayırlı bir yola girileceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında ele dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmamakta fayda var.

Kahve falında ele dokunmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında soğuk ele dokunmak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin eline dokunmak kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin eline dokunmak sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el ele dokunmak işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğin eline dokunmak kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına alamet eder.

Kahve falında eline dokunmak sorunlarının da çözüleceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulur.

Kahve falında erkek eline dokunmak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir