AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin eline dokunmak

Kahve falında sevdiğinin eline dokunmak

Kahve falında sevdiğinin eline dokunmak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin eline dokunmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir, konuyu halletmek için daha zeki stratejiler üretilmesi gerekebilir.

Kahve falında sevdiğinin eline dokunmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, işlerine yeni işler katacağına tabir olunur.

Kahve falında eline dokunmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ele dokunmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına inanılır.

Kahve falında el ele dokunmak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek eline dokunmak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin eline dokunmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin eline dokunmak hayra ve esenliğe, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında soğuk ele dokunmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir