AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline dokunmak

Kahve falında eline dokunmak

Kahve falında eline dokunmak başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kalbinin küt küt edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında eline dokunmak gördüyseniz:

  • Geçici platonik aşklar ya da yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında el ele dokunmak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında erkek eline dokunmak parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında eline dokunmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına yorulur.

Kahve falında soğuk ele dokunmak kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin eline dokunmak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ele dokunmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına inanılır.

Kahve falında birinin eline dokunmak kafasını rahatlatacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin eline dokunmak bahtın açılacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir