AnaSayfa / Genel / Kahve falında el ele dokunmak

Kahve falında el ele dokunmak

Kahve falında el ele dokunmak gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı ve güzel olacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el ele dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz hız kazanabilir.

Kahve falında soğuk ele dokunmak büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, başka işler deneyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin eline dokunmak rızkının artacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin eline dokunmak durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek eline dokunmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eline dokunmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında birinin eline dokunmak düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ele dokunmak zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, işinden evine gidip geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el ele dokunmak zor durumlara düşeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir