AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin eline dokunmak

Kahve falında birinin eline dokunmak

Kahve falında birinin eline dokunmak müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin eline dokunmak gördüyseniz:

  • Öfkeli çıkışlar aksi tepkilere neden olabilir.

Kahve falında sevdiğinin eline dokunmak işlerinin azalacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında birinin eline dokunmak tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işarettir.

Kahve falında el ele dokunmak içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek eline dokunmak malını ve canını emniyete alacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ele dokunmak birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin eline dokunmak bazı sorunlarla uğraşılacağına, gelecekte yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında soğuk ele dokunmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına alamet eder.

Kahve falında eline dokunmak hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir