AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğunun organını görmek

Kahve falında erkek çocuğunun organını görmek

Kahve falında erkek çocuğunun organını görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, başarısız olacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun organını gördüyseniz:

  • Bazı konularda size baskı uygulamaya veya size kendi isteklerini yaptırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında erkek çocuğu organı görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğunun organını görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında erkek organını tutmak helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeklik organının uzadığını görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek üreme organı görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında kadını erkek organlı görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek organı tutmak fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek organını büyük görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir