AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu organı görmek

Kahve falında erkek çocuğu organı görmek

Kahve falında erkek çocuğu organı görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, nimet ve berekete ereceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğu organı gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Kahve falında erkek çocuğu organı görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğunun organını görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebeğin organını görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kadını erkek organlı görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının erkeklik organını görmek öz güven kazanacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek tenasül organı görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında kızın erkek organı görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek organını öpmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, aydınlığa çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir