AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organını büyük görmek

Kahve falında erkek organını büyük görmek

Kahve falında erkek organını büyük görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, şansının yaver gideceğine, yaşamının uzun olacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek organını büyük gördüyseniz:

  • Gelecekte sizinle iş birliği yapmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında büyük erkek organı görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, kapanan kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek organını büyük görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına işaret eder.

Kahve falında erkek genital organı görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın erkek organı görmek zor ve kötü günler geçireceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek organına dokunmak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine inanılır.

Kahve falında erkek cinsi organ görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının erkeklik organı olduğunu görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek organını görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir