AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını erkek organlı görmek

Kahve falında kadını erkek organlı görmek

Kahve falında kadını erkek organlı görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, başarının düşeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, aç kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kadını erkek organlı gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda esnek olabilirseniz kazanacaksınız.

Kahve falında kadının erkeklik organı olduğunu görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, müjdeli haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek ve kadın organı görmek iftiraya maruz kalınacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında bir kadını erkek organıyla görmek günahlarından tövbe etmeye, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında kadının erkeklik organı görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına işarettir.

Kahve falında kadının erkek organı olduğunu görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadında erkeklik organı görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında erkekte kadın organı görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadında erkek organı görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir